Grej van de meester 2020

Prijsvraag : de beste Grej van 2020

De winnaars zijn bekend. Hier vind je de uitslag.

Maak jij ook zelf je lessen? Natuurlijk beginnen de meeste leerkrachten met de lessen van Micael Hermansson. Maar GOTD next level is zelf je materiaal maken! Over onderwerpen die je het allerleukste vindt. Tijdrovend, maar ook erg leuk.

Om aan elkaar te laten zien wat er allemaal mogelijk is en wat voor mooie lessen er worden gemaakt, organiseren we de prijsvraag Grej van de meester(m/v), de beste van 2020.

Wat is jouw beste Grej van 2020?  Stuur hem in, krijg persoonlijke feedback van oppermeester Micael Hermansson en maak kans op interessante prijzen.

Hoe doe je mee?

Stuur je beste les(sen) in. Zorg dat je inzending voldoet aan de criteria voor een goede grej, pas je materiaal eventueel nog aan.

Stuur je grej(s) naar info@grejoftheday.nl onder vermelding van ‘Prijsvraag 2020’. Uiterlijke inzenddatum is 1 november 2020.

Wat kun je winnen? Heel veel insipratie voor nieuwe grejs! (Want kennis is cool!)

1. Het zinderende zeeboek. Waarom rent een krab opzij? Eten haaien mensen? Waarom bevriezen pinguins niet? Dit boek sprankelt van de vrolijke en verrassende feitjes over het fantastische onderwaterleven.

2. In vogelvlucht de wereld rond. Kijk vanuit een luchtballon naar de wereld beneden en laat je verrassen door de prachtige natuurlandschappen. Dit boek van John Farndon staat garant voor uren inspiratie!

3. 100 waanzinnige weetjes over wetenschap. In dit boek vind je maar liefst 100 verbazingwekkende feiten die de wetenschap heeft onderzocht en bewezen.

De beste drie inzenders krijgen bovendien persoonlijke feedback van Micael Hermansson, bedenker van Grej of the day

Extra prijzen:

3 x Meester in de klas, Simone van Dijk

5 x werkboekjes van Grej of the day voor je hele klas

Meer informatie
Je mag zo veel lessen insturen als je wil.

De uitslag wordt bekendgemaakt in november 2020.

Alle ingestuurde lessen die aan de criteria voldoen worden opgenomen in de database met geschikte lessen van leerkrachten.

Vragen? Mail naar info@grejoftheday.nl